Xavi es relaxa a les platges d'Eivissa

El futbolista i la seva esposa han passat els primers dies de vacances a l'illa a l'espera de decidir on jugarà la temporada vinent, tot i que sembla clar que signarà un contracte de tres anys i sis milions d'euros per temporada amb els New York City

Lluïsa Tarrida
15 de juliol del 2014
Xavi ha afirmat que anunciarà el seu futur abans del 24 de juliol Foto: José Oliva Garcia / Europa Press

Mentre encara es desconeix quin serà el seu futur, el jugador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha gaudit uns dies de relax a Eivissa. L'egarenc no ha donat a conèixer la seva decisió- de si quedar-se al club on ha passat tota la seva carrera esportiva, o anar-se'n a Estats Units a fer companyia el seu amic David Villa al New York City. Sembla però que fa les Amèriques, amb un contracte de tres anys i sis milions d'euros per temporada. Ara se l'ha pogut veure gaudint de les platges de ses Illes amb la seva dona, Núria Cunillera.
 
El portal de l'agència Europa Press dedicat als famosos, Chance, dedica un ampli reportatge fotogràfic de la parella -que ara fa just un any que es van casar- per les terres eivissenques. Xavi ha afirmat que decidirà el seu futur abans del 24 de juliol, dia en què està cridat a reincorporar-se, juntament amb la resta d'internacionals del combinat espanyol- als entrenaments del Barça.

Pots veure la galeria de fotos del Xavi clicant aquí .
 
Xavi i la seva esposa, a les platges eivissenques Foto: Foto: José Oliva Garcia / Europa Press