La marca Terrassa Gastronòmica pren força i ja suma 84 establiments

La Torre
16 de juliol del 2014
La regidora Teresa Casals amb representants dels gremis implicats Foto: A.T.

La regidora de Turisme, Teresa Casals, va presidir l’acte de presentació dels establiments adherits a Terrassa Gastronòmica. L’acte va tenir lloc a la Masia Freixa i va comptar amb la presència de representants dels diferents col·lectius i entitats que conformen Terrassa Gastronòmica i dels estabiments adherits.

Terrassa Gastronòmica és una marca creada per la comissió del mateix nom, dedicada a impulsar el producte gastronòmic autòcton i de qualitat. Tot i que fa anys que diferents establiments de la ciutat aposten per aquests productes, ara la comissió ha establert uns criteris que regulen quins establiments poden lluir el distintiu de la marca.

En total s’han adherit a Terrassa Gastronòmica 84 establiments entre restaurants, comerços i parades de mercat. La comissió Terrassa Gastronòmica està integrada per l’Ajuntament de Terrassa, el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, el Gremi de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters de Terrassa i Comarca, el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i comarca, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, el Col·lectiu Cuina Vallès, el Col·lectiu SlowFood, l’Associació de Concessionaris del Mercat de Sant Pere, l’Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència i la Fundació Sant Galderic, amb el suport del Consorci de Turisme del Vallès Occidental.