L'Escola de Música de Vacarisses augmenta l'alumnat en un 19%

Hi hagut 34 altes per vuit baixes, el que deixa en 203 els estudiants matriculats per al curs vinent

La Torre
15 de juliol del 2014
EL’Escola Municipal de Música de Vacarisses (EMMV) ha tancat el període de matriculacions de nou alumnat amb 34 altes per al proper curs 2014-15. Aquesta xifra suposa un augment d’un 19%, el més elevat des que el centre es va municipalitzar, l’any 2008. Quant a les baixes, n’hi ha hagut 8, que fan un total de 203 alumnes matriculats per al proper curs.

Segons la mateixa EMMV, aquest augment d’alumnat matriculat es deu a la visibilitat i la projecció que el centre té a Vacarisses, així com també als actes que l’escola ha dut a terme de forma continuada i en el marc del seu 5è aniversari. 
 
“Tot plegat fa més visible l’EMMV i cohesiona el municipi; en definitiva, allò que nosaltres anomenem fer poble i fer escola”, valora la directora del centre d’estudis musicals, Núria Pagès. Per la seva banda, el regidor d’Ensenyament, Josep Maria Gibert, destaca la feina dels professionals que hi treballen, “cada cop més implicats en el projecte pedagògic d’aquesta escola tan participativa i oberta”.

Gibert remarca “l’esforç de l’Ajuntament per mantenir la viabilitat del centre, en un moment de constants retallades, manca de finançament i incertesa”. “Per a nosaltres, l’educació és una prioritat i un valor fonamental”, afegeix el regidor vacarissenc.

Enquesta de satisfacció

Tots els anys, l’EMMV lliura unes enquestes a les famílies de l’alumnat inscrit al centre per conèixer-ne el seu grau de satisfacció i quins punts consideren que es poden millorar. Els resultats de la darrera enquesta revelen que els aspectes més valorats són la proximitat i el diàleg que s’estableix entre les famílies i el professorat o l’equip directiu, la metodologia d’ensenyament i el fet que es tracti d’una escola activa i participativa.