L'edició en paper de La Torre ja es pot trobar als quioscos

La Torre
13 de juliol del 2014

L'edició en paper de La Torre ja és als quioscos. El número de juliol inclou una entrevista al president del Terrassa FC, Jesús Fernández, que parla sobre les aspiracions del club egarenc en la nova temporada o reflexiona sobre el futbol i la vida. La informació sobre el Terrassa es complementa amb una entrevista al flamant entrenador, David Pirri i els articles d'opinió del regidor d'Esports Alfredo Vega i el periodista esportiu Miki Romagosa.

El cara a cara aborda si l'Ajuntament de Terrassa és transparent, amb les argumentacions del regidor del PSC Juan Antonio Gallardo i la regidora del PP Ángeles Peinado. La Torre destaca el problema de l'abocador de Coll Cardús gràcies a un premiat estudi realitzat per una estudiant de l'Institut de Vacarisses o recorda que fa 20 anys del soterrament de les vies de Renfe.

L'edició en paper es pot trobar als quioscs i llibreries dels carrers Pi Margall 14; Avinyó 11; Jacquard (58 i 101); Nou de Sant Pere; Rambla (145); Gavatxons 18; Francisco de Vitoria 37; Tarradellas 36; Ample 97; Matadepera 159; carretera de Rellinars 175, i Passeig del Comte d'Ègara 23; Montcada 406; Volta, 1.