CSM Vallès Holding Automoció rep un premi de Toyota

El guardó és el màxim exponent de la filosofia de la marca nipona

La Torre
11 de juliol del 2014
Carlos Solano (esquerra) i Carlos Mata (dreta) propietaris dels grup CSM amb el President de Toyota Espanya, Jacques Pieraerts. Foto: CSM

El grup d’automoció terrassenc CSM grup Vallès Holding Automoció - format pels concessionaris Toyota a Terrassa, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró; i Mazda i Hyundai a Terrassa- va rebre de la mà del president de Toyota Europa i Toyota España el premi Ichiban 2013 a la satisfacció del client en el seu concessionari Toyota de Mataró.

 ‘Ichiban’ és una paraula Japonesa provinent de ‘Okyakusama Ichiban’ que significa “El client és el primer”, on ‘Ichiban’ vol dir “primer” o “el número u”.

Aquest premi és el màxim exponent de la filosofia de la marca nipona, basada en la satisfacció del client, on distingeix al concessionari Toyota com el millor concessionari en la seva categoria entre els 2400 de l'estat en resultats de satisfacció al client en l’àrea de vendes i post-venda.

Aquesta distinció te encara més valor en les circumstancies econòmiques que ens envolten on el sector de l’automòbil ha estat molt afectat i posa de manifest els valors i la filosofia de treball del grup terrassenc CSM el qual ha sabut sobreposar-se a la situació del mercat i ha crescut en els darrers anys de manera exponencial.