L'Institut Torre del Palau, al FABLAB de Barcelona 2014

El professorat va presentar el projecte "Impulsem la Robòtica"

La Torre
10 de juliol del 2014
L'institut Torre del Palau de Terrassa, una vegada més, es converteix en un centre pilot d'un nou projecte del Departament d'Ensenyament i La Caixa. Es tracta del projecte "Impulsem la Robòtica", que es va presentar al FABLAB de Barcelona.

Va ser en una trobada de professorat amb una mostra de màquines impressores en 3D, conferències, etc. L'acte de la presentació va còrrer a càrrec de Pilar Carasa Martín, Cap del Servei d'Innovació i Formació de l'Educació Secundària del Departament d'Ensenyament. Des del Departament de Tecnologia de l'institut Torre del Palau els professors Josep Dalmau i Fernando Hernández porten anys treballant amb la robòtica tant al batxillerat tecnològic com a la ESO, sent un referent més en el món de l'ensenyament públic. Fins i tot des de fa tres cursos ofereixen una activitat extraescolar als alumnes, d'iniciació a la robòtica.

Per tant, aquest projecte del Departament d'Ensenyament amplia i completa una formació ja quasi imprescindible per a l'alumnat. A més, el professorat citat participa activament en actes com la mostra Robolot d'Olot, conferències al CITILAB de Cornellà, col.laboracions amb la Universitat Politèncica de Catalunya a Terrassa i, aquest curs, alumnes del centre amb la Universitat Autònoma de Barcelona.