L'estació de Sant Miquel de Guanteres recupera el servei de bar

L'acte d'inauguració tindrà lloc aquest dijous i suposa una bona notícia pels usuaris del tren, donat que el baixador no disposava de màquina expenedora de tiquets

La Torre
11 de juliol del 2014
L’estació de Renfe de Sant Miquel de Guanteres ja torna a disposar d’un servei de bar al seu interior. Aquest fet suposa una bona notícia pels usuaris del tren, donat que aquesta estació no disposava de màquina expenedora de tiquets. Ara, amb el nou bar, la situació es normalitza finalment.

La nova cafeteria porta el nom de “Bar l’Estació Sant Miquel” i s'inaugura aquest dijous amb un acte de presentació que comptarà amb l’assistència de l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer; el cap de linia de Rodalies de Catalunya, Matias Morte; el gerent del servei d’estacions, Manuel Gallardo Martínez i Juan Manuel de las Heras, gerent d’Àrea de Patrimoni i Urbanisme Nordest d’Adif, així com representants de les diverses associacions de veïns del municipi. Des del Consistori es seguirà treballant amb Rodalies de Catalunya i Adif per tal de que els veïns i veïnes de Viladecavalls disposin d’unes estacions de tren preparades, adaptades i de qualitat.