Pintades feixistes reapareixen a l'estació de Vacarisses

Les JERC i l'Associació de Joves de Vacarisses havien tapat aquest dissabte uns grafits amb esvàstiques però han tornat a aparèixer

Lluïsa Tarrida
09 de juliol del 2014
El mural que van realitzar tapant les pintades feixistes Foto: JERC Vacarisses

Aquest dissabte passat dia 5 de juliol, aprofitant el taller de graffitis organitzat per l'Associació de Joves de Vacarisses, les JERC Vacarisses van posar-se d'acord per fer uns murals a les parets de l'estació Vacarisses ­Torreblanca amb la finalitat de tapar unes pintades feixistes i neonazis que hi havia des de feia temps i que "últimament anaven en augment".

El mural de les JERC consistia en una representació gràfica de la voluntat dels catalans envers la consulta per la independència de Catalunya del 9N i del dret a decidir, intentant transmetre la idea "que votar és un dret totalment democràtic i que és el més normal del món".

Aquest dilluns, però, dia 7 de juliol, el mural es va llevar amb un aspecte molt diferent. No han tardat ni una setmana en guixar-­lo per sobre, no només el mural de les JERC, sinó també el de l'Associació de Joves amb paraules i símbols intol∙lerants com l'esvàstica.

Imatge del mural després d'haver repintat la paret Foto: JERC

El mural de l'Associació de Joves ha aparegut amb una esvàstica Foto: JERC Vacarisses

Pintada nazi a l'estació de Torreblanca que va ser tapada aquest dissabte Foto: JERC

Pintades feixistes a l'estació de Torreblanca Foto: JERC