El Gimnàstic Terrassa anirà al Campionat d'Espanya individual

La Torre
09 de juliol del 2014
Gamell i Sánchez han realitzat un magnífic campionat Foto: C.G.T

El Club Gimnàstic Terrassa ha obtingut uns grans resultats en el campionat d'Espanya individual que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la ciutat de Valladolid. En sènior Laura Gamell ha realitzat una competició espectacular en el seu primer campionat d'Espanya de la categoria fins al darrer aparell. Per aparells ha aconseguit proclamar-se campiona d'Espanya en barra, per davant de Roxana Popa (de Los Cantos Alcorcón) i Cintia Rodriguez (de Xelska), i ha obtingut la segona posició en terra, per darrere de Roxana Popa.

Gamell ha anat en segona posició, molt a prop de Roxana Popa fins la darrera rotació, quan en paral·leles assimètriques, un dels seus millors aparells, ha tingut una errada que li ha costat el podi de la general, i ha finalitzat en cinquena posició. Malgrat aquesta petita decepció final, la seva actuació ha estat de molt nivell, i ha estat una de les gimnastes més aclamades pel públic assistent. Roxana Popa s'ha proclamat campiona d'Espanya, seguida de Paula Vargas, de Las Rozas, i Cintia Rodríguez, del Club Xelska, totes elles integrants de la selecció estatal juntament amb Laura Gamell.

En nivell 7, infantil, l'actuació de Marta Sànchez també ha estat excel·lent, aconseguint proclamar-se sotscampiona d'Espanya de la categoria. Com Laura Gamell, ha anat en primera posició de la general fins al darrer aparell, paral·leles assimètriques, però dues caigudes li han impedit proclamar-se campiona. Per aparells, s'ha proclamat campiona de barra d'equilibri i terra, i ha aconseguit la segona posició en salt.

Per autonomies, Catalunya ha aconseguit la segona posició en Via Olímpica, gràcies a la participació decisiva de les gimnastes terrassenques, que han pujat al podi en aquesta modalitat.

En nivell 4 petites, Clàudia Villalba s'ha proclamat sotscampiona d'Espanya, i Clara Navarro ha aconseguit la tercera posició, mentre que Gisela Màrquez ha estat vuitena. Per aparells Villalba ha aconseguit la primera posició en barra, la tercera en assimètriques i la tercera en terra, mentre que Navarro ha estat la guanyadora en assimètriques i tercera en salt. La pròxima temporada aquestes joves promeses faran el salt a nivells de Via Olímpica, 5 benjamí, i 6 aleví.

Clàudia Villalba s'ha proclamat sostcampiona de nivell 4 Foto: C.G.T

En nivell 8 Anna Palou, després d'una gran temporada, ha aconseguit la setena posició en la classificació general. En la resta de nivells de femenina, en nivell 1, Paula Flores ha obtingut la 18a posició, Iris Espigares la 33a, Lorena Escudero la 35a, Júlia García la 61a, Maria Zapata la 67a, Marina Gómez la 75a i Dana Linares la 110a. En nivell 2 petites, Júlia Sancho ha estat 45a, en nivell 2 grans Marta Almécija la 48a, i en nivell 4 grans Tara Mancebón ha estat 17a.

En Gimnàstica Artística Masculina els resultats més destacats dels egarencs han estat en nivell 2, amb Biel Forte, 10è a la general, i Tiago Almeida, 18è, en nivell 1 Gerard Bosch ha estat 15è, Pau Messeguer 18è i Pol Muñoz 25è. Han completat la participació Oriol Rifà en nivell 5, Oscar Gil en nivell 6, i Pol Amat, en nivell 3.

Amb aquesta competició finalitza la temporada 2014 en l'àmbit autonòmic i estatal, tot i que a nivell internacional Laura Gamell inicia el mes de juliol la seva preparació pels mundials d'octubre que tindran lloc a la Xina, en els quals té l'objectiu de poder ser seleccionada, tot i que la dura competència.