La cara d'Obama servirà per demanar el dret a decidir

Terrassa per la Independència participarà aquest dissabte en un acte reivindicatiu amb la imatge del president dels Estats Units i un missatge demanant poder votar el 9-N

Lluïsa Tarrida
08 de juliol del 2014
Durant tot l'estiu les diferents regions de l'ANC organitzaran deu grans mosaics amb la imatge d'un líder internacional i un missatge, tot plegat per provocar "un impacte internacional que ajudi a projectar el procés sobiranista, així com a mobilitzar el poble català de cara a la consulta del 9N". La realització dels mosaics anirà acompanyada d'un acte polític i festiu. Són personatges influents escollits per fer aparèixer l'acció als mitjans internacionals i, com a mínim, als del seu país.
 
L'ANC de Terrassa pertany a la Regió 1, i el seu mosaic es durà a terme aquest dissabte, dia 12, a Badalona. El personatge escollit per a l'ocasió és el president dels EUA Barack Obama. La tasca consisteix a suportar dues grans lones de 15 x 30 metres amb la imatge i el missatge, que seran ben visibles des de l'aire. L'hora del desplegament serà entre la 1 i les 3 de la tarda.

Des de Terrassa per la Independència animen als egarencs a participar en la trobada, i malgrat que el desplaçament es farà en cotxes particular demanen que aquells interessats s'apuntin a [email protected].
 
Programa d'accions de l'ANC