Toni Jurado guanya la III Oxfam Intermon Trailwalker a Madrid

La Torre
08 de juliol del 2014
Els components de l'equip català celebrant la victòria Foto: Kriter.net

L'equip català Kriter.net es va imposar també a la prova madrilenya dels 100 km Oxfam Intermon Trailwalker amb més de 3 hores respecte el segon equip. L'equip format per Xavi Nadal, Raul Angulo, Juan Diego Martin, Paris Canals i l'equip de suport del vacarissenc Toni Jurado i Rafa Rodríguez va arribar a Rascafria en 11h40:09 per fer la volta per la Vall de Lozoya i la Serra de Guadarrama de 103.5km amb D+1914m i D-1833m.

Al disputar-se al juliol els participants van haver de soportar moltes hores de forta calor i això va provocar abandonaments per cops de calor i deshidratacions en alguns dels components dels equips i per aquest motiu dels 139 equips de 4 corredors que van sortir de Lozoya només en van acabar complerts a Rascafria 79.

La finalitat d'aquesta prova esportiva és la recollida de donacions per a la realització de diversos projectes d'Oxfam Intermon a l'Àfrica relacionats amb l'obtenció d'aigua per a milers de persones que ho necessiten. Personatges coneguts com Carlos Soria, Chema Martínez o Alma Obregón van donar suport a tots els equips abans de la sortida. Amb aquest primer lloc l'equip esponsoritzat per l'empresa mataronina Kriter Software s'ha imposat en totes les Trailwalker en què ha participat: 3 a Girona i 1 a Madrid.


La duresa del recorregut va fer que molts equips s'haguessin de retirar Foto: Kriter.net