Singfònics celebra l'estiu a la Festa Major de Terrassa

La Torre
08 de juliol del 2014
El grup vocal va actuar a la plaça Nova aquest passat divendres Foto: Singfònics

Singfònics va presentar temes nous davant d'una plaça Nova plena a vessar el passat divendres 4 de juliol la temporada d'estiu, “La Mar de Singfònics”, en un concert multitudinari. El grup va donar el tret de sortida a l'actuació amb una versió del popular "Happy" i va contagiar el públic de bones vibracions i energia estiuenca. Van presentar una selecció dels millors temes del seu repertori, com els aplaudits "Some nights", de Fun, "It's my life", de Bon Jovi, o "Lean on me", original de Bill Withersm, i també algunes novetats de la temporada, com "Seasons of love", del musical Rent, o la versió de Ben l'Oncle Soul de "Seven Nation Army", original The White Stripes, amb arranjaments per veu de Narcís Dan, component de Singfònics.

Una de les novetats de més èxit va ser una versió molt personal del clàssic "Stand by me", d'ACM Gospel Choir, arranjada pel seu director Mark De-Lisser, que va provocar les ovacions del públic. El públic va poder gaudir de fins a deu veus solistes diferents, així com afegir-se a ballar les coreografies, que dotaven l'espectacle de la vitalitat característica del grup.

Singfònics va compartir escenari amb els cors Gospel Vallès i Tons i Sons en la tradicional nit del gospel de la Festa Major de Terrassa. En acabar la seva actuació, cap a la mitjanit, el grup va compartir escenari amb Tons i Sons per interpretar conjuntament una versió del "Falling in love", d'Elvis Presley. El grup segueix la temporada d'estiu amb diversos concerts privats a la Costa Brava i el mes d'agost actuarà a les quatre províncies de Catalunya, un repte que els motiva i il·lusiona.