Un suposat meteorit creua Terrassa

Diversos internautes asseguren haver vist una “llum verda” i una “bola de foc”

Q.S./J.M.O.
08 de juliol del 2014
Ahir al vespre, sobre les nou, una mena de bola de foc, potser un meteorit, va aparèixer sobre Catalunya. Des de Terrassa va semblar que queia en un angle d'uns 45 graus un avió incendiat, amb la flama viva com si fos la d'una llar de foc, i que recorria  més o menys 100-200 metres. La part central tenia un color metàl·lic. Van ser només uns instants, i el que fos va ser present només unes dècimes de segon, però impactants. La bola va descriure una direcció d'oest a est. Des de la xemeneia de la bòbila Almirall, a l'avinguda d'Àngel Sallent, feia la impressió que passava per sobre del Parc Natural de Sant Llorenç i l'Obac i desapareixia.

El fet va causar alarma i sorpresa entre els internautes observadors del cel la nit d'aquest dilluns. Segons asseguren diversos usuaris de Twitter i Facebook sobre les nou de la nit un meteorit o un “bòlit” de color verd va passar sobre Catalunya.

De fet, no hi ha unanimitat sobre la direcció o, fins i tot, on hauria caigut el bòlit, donat que molts l'han vist des de Terrassa, Cervera o des del Montseny, alguns l'haurien “vist caure” sobre  Manresa i alguns a Breda. Els internautes han remès a Tomàs Molina o Mònica Usart les seves consultes sobre el fenomen. Molina ha retuitejat les descripcions dels seus seguidors.