Dotze trastos sense motor baixen a tot drap per la Rasa

La baixada d'Andròmines de la Festa Major de Terrassa, foto a foto

La Torre
07 de juliol del 2014
Segona baixada d'andrómines de la Festa Major de Terrassa Foto: Joan Manel Oller

La segona baixada d'andròmines de la Festa Major de Terrassa promet convertir-se en els propers anys en un dels actes estrella. Si l'any passat ja va generar una gran expectació, aquest cop la resposta de la ciutadania ha estat tant o més bona. I la de participants si fa o no fa igual, amb dotze intrèpits que s'han fabricat uns cotxes molt particulars. Entre ells, l'alcalde de Terrassa Jordi Ballart, que comená a dominar l'especialitat.

Les andròmines han baixat per la plaça de Didó, el carrer de La Rasa i la rambla d'Ègara, per anar a espetegar al Portal de Sant Roc. Les revisions dels frens prèvies a la sortida han estat fonamentals per a afrontar amb seguretat la primera corva, la del carrer de Volta, escenari en l'anterior edició dels primers petits accidents. Enguany, poques topades, alguna coseta a la primera volta i alguna a la segona, però sense incidències importants. I també ha millorat la qualitat de les andròmines, que es veuen molt més treballades.

La jornada ha estat organitzada per Club Agility Terrassenc i Voluntaris Terrassa. Per andròmina s'entén un trasto de fabricació casolana i sense cap mena de propulsió mecànica