Els Pets fan tornar republicà el Parc dels Catalans

El grup de Constantí va saber atrapar als egarencs de totes les edats amb la seva barreja de clàssics rockers i balades

Lluïsa Tarrida
07 de juliol del 2014
Lluís Gavaldà, el cantant d'Els Pets Foto: Marta Maseras

Abans de les onze, desenes de persones ja s'aplegaven davant de l'escenari del Parc dels Catalans, i això que Els Pets només estaven fent les proves de so. Sens dubte, la nit de diumenge de Festa Major de Terrassa va ser per al grup de Constantí. Uns mesos més tard de venir a presentar el seu darrer treball discogràfic, Àrea Petita, al Faktoria d'Arts, en un ambient més íntim, els creadors del "Bon dia" tornaven a la nostra ciutat.

A les dotze en punt van saltar a la tarima. Amb un públic dispar, amb les primeres files reservades als fans incondicionals i als adolescents més enfervorits, els primers compassos van ser per a peces de la darrera fornada. La plaça va quedar petita, i els vorals hi havia moments que van estar ben plens.

Poc a poc, van anar arribant els grans clàssics i l'ambient es va anar caldejant. Els Pets van convèncer als més escèptics i fins i tot van saber provocar alguns xiulets quan van treure a relluir el duel etern amb Sabadell. El concert va saber alternar diversió esbogerrada per als més joves i peces més profundes per als adults i nostàlgics. I com no, no podia fallar un dels grans himnes, "Jo vull ser rei".