Antonio Carmona guanya el Torneig de Festa Major de tennis taula

La Societat Coral Els Amics ha acollir la tercera edició amb 45 participants

09 de juliol del 2014
 5-7-14 El passat dissabte 5 de juliol a la seu de la Societat Coral Els amics es va disputar la tercera edició del Torneig de tennis taula de Festa Major de Terrassa. El torneig, organitzat pel Club Tennis Taula Els Amics Terrassa, va comptar amb 45 participants i l’assistència de més de 100 persones.

El campió va ser Antonio Carmona, després de guanyar en una emocionant final a Ignasi Prunés. Amb aquesta victòria, Carmona revalida el títol que va aconseguir l’any passat. El partit pel tercer lloc es va decidir a favor d’Antonio González davant d’Oriol Balmes. Els més petits van poder optar a dues mencions als millors jugadors de categories d’edats. Els guanyadors van ser Dani Iancu i Carlos Rodríguez.

El club celebra l’èxit de participació i el nivell de joc en aquest torneig adreçat a persones no federades, les quals han pogut gaudir d’un mínim de quatre partides en la fase prèvia de grups de cinc components.