Enxampen un home amb 188 quilos d'haixix a Terrassa

La investigació continua oberta per poder detenir un altre implicat en el cas, que va aconseguir fugir

J.M.O.
09 de juliol del 2014
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra han intervingut en dues operacions policials més de 200 quilograms de haixix al Vallès Occidental i a l’Alt Empordà.
 
S’estima que la droga comissada una vegada introduïda en el mercat il·lícit estaria valorada en més de 300.000 euros.
 
En l’operatiu portat a terme per efectius de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa el passat 30 de juny, es va detenir un home de trenta-dos anys, nacionalitat marroquina i veí de Gavà com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues)
 
Els fets van tenir lloc cap a les 15 hores del mateix dia  quan un agent de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa, que es trobava fora de servei, va observar com dos homes accedien a l’interior d’un aparcament comunitari d’un edifici d’habitatges al barri de Can Roca. L’actitud vigilant dels dos homes va aixecar les sospites de l’agent.
 
El mosso va decidir accedir a l’aparcament darrera dels dos homes i va localitzar-los a una planta soterrània quan aquests ja es trobaven dins un vehicle. En el moment en que el policia va aproximar-se i va identificar-se, un dels dos homes va fugir del lloc corrents, tot i que l’agent va poder retenir el segon d’ells al lloc.
 
Seguidament i alertats per l’agent fora de servei van personar-se a l’aparcament diverses dotacions policials de la comissaria de Terrassa i en el registre del vehicle van ser localitzats diversos fardells, els quals contenien més de cent vuitanta quilograms de haixix el valor del qual en el mercat negre estaria al voltant dels 287.000 euros.
 
Amb aquesta intervenció ja són tres els decomisos de grans carregaments de haixix confiscats en els darrers mesos a la localitat de Terrassa. Els investigadors consideren que en aquest cas concret el zel de l’agent va impedir que tingués lloc
un viatge que de manera imminent els dos homes pretenien fer amb el vehicle per tal de transportar la droga a un altre punt de l’Estat o de l’estranger.
 
La investigació continua oberta a hores d’ara per tal de poder identificar i conèixer la identitat de l’home que va fugir de l’aparcament.
 
El detingut, amb antecedents policials, va passar a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció Núm. 4 de Terrassa el qual va decretar el seu ingrés a presó.