9 de 8 dels Minyons de Terrassa a la Vigília

L'han acompanyat del 3 i el 4 de 9 amb folre

Guillem Bargalló
06 de juliol del 2014
9 de 8 dels Minyons de Terrassa. Foto: Guillem Bargalló.

Els Minyons de Terrassa han acomplert allò que ben pocs pronosticaven: una diada de Vigília de Festa Major en què no tan sols han lluït el 3 i el 4 de 9 folrats, sinó que s'han atrevit, en tercera ronda i vora un quart d'onze de la nit, amb el 9 de 8. Un castell que tot just estrenaven avui i que és, doncs, el primer que aconsegueixen a tota la seva història. Es tracta de la cinquena colla que l'assoleix i l'han completat amb tres enxanetes.

Just abans del 9 de 8, la colla que dirigeix Guillem Comas havia completat el 3 de 9 amb folre i un 4 de 9 amb folre de postal. Han culminat la diada amb el pilar de 6.

El 4 de 9 amb folre dels Minyons de Terrassa. Foto: Alexandra Cogul.

Amb aquests registres, els Minyons de Terrassa afronten la Diada de Festa Major de demà amb una injecció de moral molt important. Sens dubte, el programa de demà dels Minyons de Terrassa és prometedor si tenim en compte les expectatives que definien a mitjan d'aquesta setmana.

A la mateixa actuació, els Castellers de Terrassa han reforçat la gamma alta de set amb l'objectiu de demà d'atacar el primer castell de 8 de la temporada. Els de la camisa blau turquesa han descarregat còmodament el 4 de 7 amb l'agulla, el 5 de 7 i el 4 de 7.