Neix a Terrassa una acceleradora d'empreses TIC

Es tracta de la segona iniciativa impulsada pel Parc Científic i Tecnològic

La Torre
06 de juliol del 2014
El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, impulsa una nova acceleradora d’empreses, anomenada KauTic.40, adreçada al sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

L’objectiu d’aquesta acceleradora és el de dotar empreses del sector de les TIC de les eines necessàries per ser més competitives en el mercat. Orbital 40, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, el Centre Tecnològic Leitat i el Centre Universitari Euncet, i amb l’assessorament tècnic de l’empresa Tecnologika, lidera aquest projecte que s’adreça a deu empreses de l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, amb un alt valor afegit i amb menys de tres anys de vida, que estiguin interessades a ser incubades per a la seva acceleració.

Durant nou mesos, aquestes empreses gaudiran d’un espai per a dues persones a l’Edifici Tòrax de l’Orbital 40, tutoria continuada, formació en habilitats directives i orientació per a la recerca de finançament, tant públic com privat.

A partir d’aquesta setmana i durant tot el mes de juliol s’obre el període d’inscripció per a la presentació de candidatures a través del web: www.kautic40.es.

Amb KauTic.40 i Acceleració en Òrbita, ja són dues les acceleradores per a empreses que endega Orbital 40 amb l’objectiu de donar impuls a aquelles empreses més competitives del territori que necessiten un rellançament per a posicionar-se millor en el mercat.