Terrassa acull l'inici de la gira d'estiu «La Mar de Singfònics»

El grup coral actuarà aquest divendres a la plaça Nova

La Torre
04 de juliol del 2014
El grup coral Singfònics

El grup vocal estrena temporada a la Festa Major de Terrassa i actuarà en diversos escenaris catalans durant els mesos de juliol i agost Singfònics comença la gira d'estiu “La Mar de Singfònics” a la Festa Major de Terrassa el proper divendres 4 de juliol, amb un repertori ple de sorpreses, temes nous, coreografies trencadores i noves veus solistes.

El conjunt egarenc ha preparat el primer concert de l'estiu amb l'energia i l'emoció pel que significa, un any més, cantar a casa. Ho faran acompanyats, com ja és habitual, dels grups Gospel Vallès i Tons i Sons, en la primera nit festiva a Terrassa. El concert de Festa Major és només el tret de sortida a un estiu en què Singfònics actuarà per molts racons de Catalunya, amb un espectacle fresc i original. Després de més de tres anys de trajectòria, presenten una selecció dels millors temes del seu repertori, on no hi faltaran èxits com I'm a believer o Walking on sunshine, coreografies per aixecar el públic de la cadira i un grapat de novetats de la temporada.

L’objectiu d’aquesta gira d’estiu és oferir un espectacle dinàmic, apte per diversos tipus d’escenari, que englobi els ingredients propis de Singfònics: ritme, frescor, positivisme, energia, sempre amb èxits internacionals que agraden a tot tipus de públic. 

El grup ja ha començat a dissenyar la temporada de tardor i hivern i té algunes dates de concert confirmades. La seva intenció és proposar un espectacle que tingui durabilitat i projecció de futur, en base a un repertori que es va enriquint i a una manera de ser i de fer que identifica Singfònics. Dates dels propers concerts:

4 juliol 22.30h: Plaça Nova – Terrassa
2 d’agost – Festa Major de Malgrat de Mar
9 d’agost – Castell de Balaguer
15 d’agost – Castell de l’Albi (Les Garrigues)
23 d’agost – Segur de Calafell
31 d’agost – Festa Major de Sant Llorenç Savall