Oferta musical per a tots els públics a la Festa Major

Entre els noms més reconeguts del programa destaquen Els Pets, Txarango, Chenoa, Pitingo i La Troba Kung-Fu

La Torre
03 de juliol del 2014
La Festa Major de Terrassa es caracteritza per la diversitat de la seva oferta d’activitats, especialment pel que fa als concerts. La programació musical s’ha dissenyat perquè tots els ciutadans trobin algun concert del seu gust en aquests dies.

Entre els noms més reconeguts del programa destaquen Els Pets, Txarango, Chenoa, Pitingo i La Troba Kung-Fu, entre altres grups i artistes. Txarango atreurà el públic més jove divendres a la nit amb el seu reggae i dub barrejats amb ritmes llatins i mediterranis. Aquesta formació, un dels grups revelació catalans més potents dels darrers anys, passarà pel Parc dels Catalans dins de la seva gira “La Tempesta”.

El mateix escenari acollirà dissabte l’actuació de Chenoa, qui presentarà el seu darrer disc i repassarà els seus èxits. I diumenge serà el veterà grup tarragoní els Pets qui actuarà en aquest escenari, presentant el seu nou disc.

La plaça Vella acollirà divendres els ritmes mestissos de La Troba Kung-Fu, mentre que dissabte serà l’escenari del ball de revetlla a càrrec de l’Orquestra Selvatana, i diumenge hi desfilaran Sanjosex, B-Funk i Se Atormenta una Vecina, en una vetllada musical que començarà a les 20 h i s’allargarà fins la matinada.

La festa tindrà un espai per al record i la nostàlgia musical, a càrrec del Dúo Dinámico, que actuarà dissabte a les 22 h a la plaça Nova. A la mateixa plaça, no faltarà la Nit de Gospel, un concert que ja ha esdevingut un clàssic del divendres i que atreu nombrós públic.

La formacions terrassenques Tons & Sons, Singfònics i Gospel Vallès protagonitzaran aquesta actuació. I diumenge, Pitingo portarà a aquesta plaça la seva original proposta de flamenc i copla amb tocs de soul. Altres escenaris musicals de la ciutat seran la plaça del Vapor Ventalló, la plaça Didó i el Parc de Vallparadís. L’aposta de l’Ajuntament de Terrassa per potenciar la música feta a la ciutat ha fet possible que enguany, del centenar d’actuacions musicals programades, més de 70 siguin a càrrec de grups i intèrprets de la ciutat.

Horaris d'autobusos per la Festa Major

Programa d'actes de la Festa Major