Enxampats amb 16 cabdells de marihuana i 700 euros a la butxaca

La policia deté dues persones acusades de vendre 16 cabdells de maria | En l'escorcoll a un dels vehicles van trobar-hi 96 testos buits

La Torre
05 de juliol del 2014
Pels volts de les nou del vespre d'aquest dimarts, una unitat de la Policia Municipal va sol·licitar una patrulla de suport per una intervenció al passeig 22 de juliol. Havia aturat dos vehicles amb quatre persones al seu costat.
 
Els agents afirmen que van veure dues persones traient una caixa de color verd de l'interior d'un turisme i la introduïen sota el seient d'un ciclomotor. Tot seguit, una altra persona, guardava un feix de bitllets a dins d'una bossa de mà. Davant d'un possible indici de tràfic de drogues, la dotació va demanar als individus que procedissin a identificar-se i van realitzar un escorcoll dels dos vehicles.

A l'interior de la caixa hi havia fins a setze cabdells d'una substància possiblement marihuana i 30 euros en bitllets fraccionats. A més, a la bossa de mà h ihavia un feix de bitllets amb 700 euros, a més d'un altre moneder amb 20 euros i monedes. Igualment, en l'escorcoll al turisme hi van trobar 96 testos buits.
 
Els agents van parlar amb les persones que constaven com a compradors. Aquests van confessar que havien comprat als altres dos els setze cabdells a 3 euros cadascun. La unitat va traslladar els dos compradors a prefectura per declarar i va procedir a detenir els presumptes venedors per un delicte contra la salut pública.