Josep Betriu es converteix en president de Mútua Terrassa

Nascut a Terrassa al 1946, casat i amb dos fills, és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, censor jurat de comptes des de l’any 1974 i Màster d’Alts Estudis Empresarials per ESADE

La Torre
02 de juliol del 2014
Josep Betriu Foto: M.T.

Josep Betriu Pi ha pres el relleu de Faust San José a la presidència de MútuaTerrassa, després que ho aprovés ahir a la tarda la Junta Directiva.

Aquest canvi de la presidència de l’entitat s’ha produït perquè el president anterior ha finalitzat el seu mandat tal i com marquen els estatuts.

Nascut a Terrassa al 1946, casat i amb dos fills, Josep Betriu Pi és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, censor jurat de comptes des de l’any 1974 i Màster d’Alts Estudis Empresarials per ESADE.

Des del 1971 està vinculat al GRUP LASEM, del sector industrial químic, on actualment ocupa el càrrec de conseller delegat. El nou president de MútuaTerrassa compta amb una trajectòria remarcable en el sí de la Junta Directiva de l’entitat, ja que va ser nomenat vocal d’aquesta Junta l’any 2002, vicepresident 2n l’any 2006 i vicepresident 1r l’any 2010 càrrec que ha mantingut fins l’actualitat.

Josep Betriu Pi afronta aquesta nova etapa “amb molta il·lusió i amb la voluntat de seguir ajudant a l’entitat a continuar creixent, tant pel que fa a infraestructures com a serveis de qualitat per a les persones a les que donem servei”.

Josep Betriu té previst continuar amb els projectes importants que l’entitat té endegats, com és el cas de la futura Residència ubicada al Vapor Gran i el trasllat de diferents serveis sanitaris de l’entitat (consultes externes, rehabilitació, l’hospital de dia i el contact center) a l’edifici de la futura estació de FGC Vallparadís Universitat, a Terrassa, la potenciació de l’activitat privada amb Àptima Centre Clínic, així com les activitats de l’Asseguradora i de Logística sanitària.

En l’Assemblea del passat dia 30 de juny es va manifestar l’agraïment a. Faust San José per tota la tasca feta a favor del desenvolupament de MútuaTerrassa i molt especialment en la seva darrera etapa com a president de l’Entitat. Paraules que va agrair Faust San José tot manifestant “que ha estat un període intens però plaent, ple de reptes i d’assoliments. Va agrair als membres de l’equip directiu actuals i passats, amb els que ha compartit un trosset de la història de MútuaTerrassa, per tot el que ha aprés d’ells i el que han pogut compartir. Alhora va encoratjar a tot l’equip directiu per tal que segueixin amb la seva tasca de fer que MútuaTerrassa arribi encara més lluny.”