Motoristes veterans, enxampats fent trial al Parc Natural

Dos conductors van ser gravats per les càmeres de diverses persones mentre passaven amb les seves motos pel corriol que des del Coll de Grua va a la Castellassa de Can Torres i continua per la carena de l'Illa

Lluís Hernández
02 de juliol del 2014
Trial a Sant Llorenç Foto: Lluís Hernández

Motoristes d'uns 70 anys continuen practicant trial dins de l'àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac. Dos va ser enxampats per les càmeres de diverses persones mentre passaven amb les seves motos pel corriol que des del Coll de Grua va a la Castellassa de Can Torres i continua per la carena de l'Illa.

Els excursionistes els hi van recordar que la pràctica del trial està prohibida fa anys i que, sobretot, la seva acció afecta la natura, a banda de posar en perill els senderistes.

Els dos motoristes van voler calmar la situació i es van intentar justificar jugant la carta de la passió per Sant Llorenç. Un va afegir que patia artrosis i havia d'anar motoritzat per poder voltar per un entorn com la Castellassa de Can Torres. Tot i això, superava sense massa dificultats molts salts de roca i altres obstacles.

Els guardes del Parc Natural i els Mossos d'Esquadra han reforçat la vigilància per eradicar completament la pràctica del trial a Sant Llorenç del Munt l'Obac. Però alguns motoristes s'arrisquen a ser sancionats i ha haver d'abonar les multes.