Puja a la furgoneta de Prodis Terrassa

La fundació busca diners per canviar el vell vehicle de fa 15 anys

La Torre
01 d'agost del 2014


El dilluns 9 de juny es va llençar la campanya "Puja a la Furgo de Prodis", amb la intenció  de recollir diners i adquirir un nou vehicle. Amb el vídeo de 3 minuts s'engegava el projecte de microdonatius amb aportacions de 30 euros per recaptar diners i poder renovar la furgoneta que utilitzen les persones d’edat avançada amb mobilitat reduïda de la Llar-residència Serra de l’Obac i del Servei de Teràpia Ocupacional Reina de la Pau.

Es tracta d’una Nissan de 7 places, 5 d’elles adaptades per persones amb cadira de rodes.  La furgoneta val 30.000 euros. El 31 de juliol 300 ciutadans ja hi donen suport. Això és fantàstic!!!! I ho estem aconseguint gràcies a les desinteressades  aportacions  dels qui ens volen acompanyar al dia a fer el trajecte del projecte Prodis.

Prodis
Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral, legalment reconegudes.
Prodis vol possibilitar que totes aquelles persones que no tenen prou capacitat per ser autònomes puguin gaudir dels drets i deures que els confereix la seva condició d'ésser humà, promovent, creant o gestionant els recursos i els serveis necessaris.

L'objectiu de la fundació són les persones, entenent que la millora de la seva qualitat de vida passa necessàriament per la màxima expressió de les seves potencialitats i que gaudeixin al màxim d'una bona salut en benestar físic, mental, social i moral i no només com l'absència de malaltia o dolència.

Prodis atén 304 persones i ofereix un total de 377 serveis, -281 als tallers i 96 als habitatges-, i compta amb el compromís de 122 professionals i 35 voluntaris.