1.800 persones prendran part de la Cursa atlètica de Festa Major

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitza la competició que tindrà lloc dissabte a partir de les 20 hores

La Torre
04 de juliol del 2014
La ja tradicional Cursa atlètica de Festa Major de Terrassa, que arriba a la seva 35a edició, es converteix en aquesta ocasió en l'acta central de la celebració de 100 anys d'atletisme a Terrassa. 

Superat la participació de la darrera edició, en pràcticament un centenar d’atletes, s’arriba al límit marcat d’inscrits, 1.500 en categoria absoluta i 300 en categoria infantil, el que suposa un èxit absolut de participació. La cursa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament local, tindrà lloc el dissabte 5 de juliol a partir de les 20 hores amb la sortida de la cursa infantil.

La cursa d'adults s'iniciarà a les 20.30 hores. A partir de les 20 hores tindrà lloc la cursa infantil, amb un traçat de 1.500 metres que transcorrerà per la Rambla d'Egara. La cursa d'adults s'iniciarà a les 20.30 hores, amb sortida i arribada davant de la plaça Ricard Camí. Els atletes cobriran un traçat de 8.000 metres, que s'iniciarà davant la Plaça Ricard Camí, Rambla d'Egara (direcció sud), c/ Volta, Portal de Sant Roc, Rambla d'Egara (direcció nord), Ps. 22 de Juliol, Ps. de les Lletres, c/ Cervantes, Ps. 22 de juliol, c/Nord, c/Societat; c/ García Humet, Ps Comte d'Egara (direcció sud), Ps. Comte d'Egara (direcció nord), Av. Jacquard, Ctra. Castellar, Av. Jaume I, Av. Abad Marcet, Av. Josep Tarradelles, Rambla d'Egara i arribada davant Plaça Ricard Com ja és habitual, es tracta d'una cursa solidària.

La inscripció és de 3€ a qualsevol de les curses i part d'aquest import anirà destinat a Oncolliga. Circuit de Curses Activa't La Cursa Popular de Festa Major de Terrassa és la cinquena cursa puntuable pel Circuit de curses atlètiques Activa't. També puntua per la lliga Internet Championchip.