Fran Sánchez i Rubén de Lera, nous jugadors del CN Terrassa

Óscar Carrillo deixa l’equip per incorporar-se a l’Aix-en-Provence

La Torre
01 de juliol del 2014
El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa presentarà dues cares noves de cara a la temporada 2014-2015. El conjunt de Dani Nart incorporarà Fran Sánchez, defensor de boia de 27 anys procedent del CN Mataró Quadis, i l’atacant Rubén de Lera, de 22 anys, ex de l’Atlètic-Barceloneta.

Sánchez ha desenvolupat la seva carrera esportiva a Divisió d’Honor al CN Mataró Quadis, club on va arribar des del CN Molins de Rei. La temporada passada va anotar 37 gols en lliga, tot esdevenint el tercer màxim anotador dels maresmencs per darrere de dos canoners, Pere Estrany i Svilen Piralkov.

El tècnic del Natació defineix Sánchez com un waterpolista “versàtil, fort, molt intens i amb una bona sortida al contracop”. Al seu torn, De Lera, format al CN L’Hospitalet, arriba al Natació després de cinc temporades al CN Atlètic-Barceloneta, club on ha guanyat tots els títols estatals i la Lliga de Campions el passat mes de maig. Nart assenyala que “té un perfil similar al de Sánchez, si bé és una mica més ofensiu. Pot ocupar qualsevol posició de l’arc, pot defensar la boia amb garanties i és molt ràpid”.

De Lera va anotar 29 gols en lliga. Segons el tècnic local, els dos waterpolistes permetran ampliar el ventall d’opcions ofensives en les posicions de l’arc. “És cert que Carrillo ens va aportar molts gols la temporada passada. Amb aquestes altes, però, diversifiquem les nostres alternatives en atac”.

Carrillo marxa l’Aix-en-Provence francès Les incorporacions de Sánchez i De Lera serviran per substituir Óscar Carrillo, que marxa a França a jugar l’Aix-en-Provence. El sabadellenc, segon màxim golejador de la passada lliga amb 74 dianes, ha rebut una oferta molt interessant del club gal, pel qual s’ha compromès per un any. “La primera opció era el Natació. He estat molt a gust aquí i, de fet, estic encantat amb el club, però m’ha sortit una bona oportunitat i he decidit agafar-la, ja que em permetrà també conèixer un nou idioma”.

L’Aix-en-Provence va ser setè en la darrera lliga francesa i vol reforçar el planter de cara a obtenir una plaça per a l’Euro Cup, la segona competició continental més important per darrere de la Champions League.