Finalistes al Concurs Millor Cuiner de l'Any

El plat a elaborar será un "Empedrat de Mongeta del Ganxet amb Oli d'Oliva d'Ullastrell"

per La Torre, 1 de juliol de 2014 a les 08:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dilluns dia 7 de juliol, a dos quarts de sis de la tarda., a la plaça Torre del Palau, se celebrà la final del Concurs Millor Cuiner de l'Any.

El president del Jurat: Artur Martínez del restaurant Capritx. El plat a elaborar será un “Empedrat de Mongeta del Ganxet amb Oli d’Oliva d’Ullastrell”


Ingredients
Bacallà, mongetes del ganxet, tomàquet, ous, ceba tendra, olives negres, oli, pebre, sal, pebrot vermell, pebrot verd, vinagre.


Finalistes
Alfons Ferrero - L’Alegría del Teatre

Edgard Martínez - Can Vinyers (Matadepera)
Joan Sala - Lossum (Sant Quirze del Vallès)
Keco Martínez - El Cel de les Oques
Laura Clols - Ristol Real Club de Golf El Prat
Marc Castro - Ristol Viladecavalls (Viladecavalls)
Mari Quero - Ca la Mari
Oriol Navarro - El Tastet

 

Participació