Pere Navarro reapareix en un acte unionista

Bernat Ferrer
27 de juny del 2014
Alícia Sánchez-Camacho, Pere Navarro i Albert Rivera, escoltant l'ideòleg de Societat Civil Catalana, el socialista Joaquim Coll, i l'expresident José Montilla.
Alícia Sánchez-Camacho, Pere Navarro i Albert Rivera, escoltant l'ideòleg de Societat Civil Catalana, el socialista Joaquim Coll, i l'expresident José Montilla. | B.F.
Alícia Sánchez-Camacho, Pere Navarro i Albert Rivera, escoltant l'ideòleg de Societat Civil Catalana, el socialista Joaquim Coll. Foto: Bernat Ferrer/Nació Digital.

El fins ara líder del PSC, Pere Navarro, ha presidit aquest divendres al matí la taula d'autoritats presents a l'esmorzar-col·loqui de l'ideòleg de l'unionisme català, Joaquim Coll, com a vicepresident de l'entitat Societat Civil Catalana (SCC). Acompanyaven a Navarro la presidenta del PP Català, Alícia Sánchez-Camacho, i el líder de Ciutadans (C's), Albert Rivera.

Una conferència que, de fet, marca un abans i un després en la política catalana. Sánchez-Camacho i Rivera escoltaven atentament a Joaquim Coll, sí, però també al seu teloner, de luxe: el senador i expresident català José Montilla.

A més a més de Montilla, Navarro, Sánchez-Camacho i Rivera, omplien la sala tot de càrrecs intermitjos de PSC, PP i Ciutadans, des del subdelegat del govern espanyol a Barcelona, Emilio Ablanedo, a Carmen Andrés o Inés Arrimadas, passant per Isaías Táboas, Ramon de Veciana, Alberto Fernández Díaz, Enric Millo, Josep Maria Sala, Carles Martí...

Enmig de tot aquest poti-poti, el nom de l'exsecretari general d'Afers Exteriors de la Generalitat, Senén Florensa (UDC) també brillava amb llum pròpia a la llista de convidats.

"Un país políticament malalt"

Durant la conferència, Coll no ha dubtat en assegurar que "Catalunya és un país políticament malalt", ha afirmat que hi manca "actitud racional i crítica" i ha negat que sigui "un país normal".