El Pacte local pel dret a decidir a Matadepera, en marxa

L'ANC ha adreçat una carta a les entitats del poble demanant el suport al president de la Generalitat per quan convoqui la consulta el 9-N

La Torre
30 de juny del 2014
ANC Matadepera ha adreçat una carta a totes les entitats del poble demanant el suport al president de la Generalitat per quan convoqui la consulta el proper 9 de novembre. “Vivim un moment històric excepcional i, com a tal, estem obligats a encarar-lo” afirmen en un comunicat, “de manera que els propers mesos seran decisoris i requereixen de la unió de tots els ciutadans i entitats cíviques per afrontar-lo amb èxit”, s'explica al document.
 
Per això conviden a les associacions a subscriure el compromís de suport a les institucions catalanes per convocar la consulta del 9 de novembre. La seva signatura “en cap cas suposa la predisposició en un sentit o altre del vot sinó simplement el suport al dret democràtic a decidir per nosaltres mateixos el futur que volem”.
 
Per altra banda, l’entitat ha anunciat que està constituïnt el Pacte local pel dret a decidir a Matadepera “per visualitzar el suport de la ciutadania al dret a decidir, com a dret democràtic i fonamental, i com a instrument d’expressió de la voluntat del poble”. El seu objectiu, aconseguir el màxim suport d’entitats i associacions de Matadepera. 
 

Carta de compromís de suport al president de la Generalitat