ERC Vacarisses acusa el govern de «poca valentia política»

Els republicans demanen explicacions sobre l'error en el redactat de les obres d'urbanització de la Coma que implicarà iniciar de nou el procés de licitació

Lluïsa Tarrida
27 de juny del 2014
Des d'ERC Vacarisses han enviat un comunicat en què volen posar de manifest "la poca valentia política per part de l'equip de govern" en relació a les obres de clavegueram de la urbanització La Coma.

L'enrenou s'ha donat a conèixer aquesta setmana a conseqüència de les al·legacions fetes per la Cambra de Contractistes de Catalunya sobre el ple per licitar les obres d'urbanització. Els contractictes han al·legat un error en el redactat que farà retrassar les obres perquè s'haurà d'iniciar el procés de licitació de nou.

El regidor Toni Masana va preguntar en el ple extraordinari celebrat aquest dijous al matí a l'alcalde Salvador Boada "qui assumiria la responsabilitat política, i la seva resposta ha estat que ningú. Des d'Esquerra considerem que no es pot passar la pilota als tècnics". 

Els republicans també van demanar "quina demora representarà aquest entrebanc en la licitació de les obres d'urbanització de la Coma" i també s'ha demanat que "aquest error" es publiqui als mitjans de comunicació del municipi i s'expliqui als veïns de la urbanització afectada.