Rellinars rebrà 29 mil euros de la Diputació de Barcelona

Un total de 310 consistoris rebran una partida extra per part de l'administració fins arribar a un total de 50 milions d'euros

per La Torre , 27 de juny de 2014 a les 10:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els ajuntaments de la demarcació de Barcelona rebran en els propers dies una injecció de diners inesperada. La Diputació ha aprovat un programa d'ajuda als seus 310 consistoris mitjançant el qual els finançarà amb un total de 50 milions d'euros, a repartir en funció de la seva població, que hauran de destinar majoritàriament a "inversions considerades financerament sostenibles", segons estableix la llei estatal.

A més, els 94 municipis barcelonins de menys de 1.000 habitants rebran un tractament diferenciat -un fix de 25.000 euros-, a mode de discriminació positiva. És en aquest sentit, que l'Ajuntament de Rellinars ha informat que rebrà per part de la Diputació de Barcelona un total de 29 mil euros que aniran destinats a diverses partides. Encara però no han transcendit en quines inversions concretes es dedicarà aquesta quantitat.


La Diputació de Barcelona «rega» els municipis amb 50 milions 

 

Participació