«Los Inocentes», amb ADN egarenc, protagonista del Sala33

Lluïsa Tarrida
26 de juny del 2014


Després del seu pas pel Festival de Sitges i d'estrenar-se a la gran pantalla gràcies a Cinesa Diagonal, la pel·lícula "Los Inocentes", film col·lectiu realitzat per dotze directors procedents de l'ESCAC, un dels quals el terrassenc Rubén Montero, es podrà veure aquest dijous a partir de tres quarts d'onze de la nit a través del programa de cinema Sala33 del Canal 33.

Àlex Gorina parla amb Lluís Segura a les instal·lacions de l'antic Hospital del Tòrax, dins del recinte del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. En aquesta localització, que ha servit de plató per a alguns dels projectes més destacats del cinema català dels últims anys, es va rodar la pràctica totalitat de "Los inocentes". 
 
A "Sala 33" també hi haurà declaracions, gravades expressament per al programa, de cinc dels codirectors de "Los inocentes": Carlos Alonso-Ojea, Laura Garcia, Eugeni Guillem, Marc Martínez i Rubén Montero. La resta de codirectors del projecte són: Dídac Cervera, Marta Díaz, Ander Iriarte, Gerard Martí, Arnau Pons, Marc Pujolar i Miguel Sánchez.
 
Aquesta és l'última emissió de "Sala 33" de la temporada.