Un llibre de cuina amb els pecats capitals com a fil conductor

L'obra d'editorial Larousse és una suggestiva combinació de cuina i fotografia ideada per un conjunt de blocaires

La Torre
25 de juny del 2014
Portada del llibre

Margot Serrano (més coneguda amb el sobrenom de Margot Kidman ) presenta el dijous 26 a Terrassa, a dos quarts de vuit, "La Mesa del Pecado", a la Casa del Libro, al carrer Cremat, 15, de Terrassa .

L'obra d'editorial Larousse és una suggestiva combinació de cuina i fotografia ideada per un conjunt de blocaires que s'han proposat remoure els nostres sentits i incitar-nos a caure en totes les temptacions possibles.

Amb els set pecats capitals com a fil conductor, cadascun  presenta d'altres receptes, senzilles algunes, suculentes totes. Una crida a pecar sense remordiments.

Els gastroblocaires que s'han unit en aquesta aventura compten amb milers de fidels a les xarxes, i expandeixen les seves receptes des de les quatre cantonades del mapa.

Amants de la bona taula i de la fotografia al mateix temps, les seves propostes brillen tant pel sabor com per l'estètica, i perquè no falti de res, un sumiller proposa els maridatges, amb vins de totes les DO i suggeriments per a tot tipus de paladars.

Autors:
Miriam García, Miguel Ángel Roque, Patricia Sánchez, Raquel Carmona, Luisa Morón, Patricia García, Margot Serrano i Pamela Rodríguez