Terrassa celebra amb una festa el Dia Internacional LGTB

La plaça Vella acollirà el proper 28 de juny diversos actes per a totes les famílies organitzats per associacions de gais, lesbianes, transexuals i bisexuals

La Torre
24 de juny del 2014
Amb motiu de la celebració del 28 de juny, Dia Internacional dels gais, lesbianes, transexuals i bisexuals, l'Associació ACORD amb la col·laboració de Dona més Dona i l’associació LGTB Terrassa, organitza per segon any consecutiu la Festa de la Diversitat.

Serà a la plaça Vella, i els actes s'iniciara a partir de les sis de la tarda i s'acabaran a les nou del vespre. La festa té per objectiu, com expliquen des de les entitats organitzadores, "visibilitzar el nostre col·lectiu així com les famílies de persones gais lesbianes, bisexuals i transexuals que viuen a la ciutat. Amb aquesta visibilitat el que és pretén és donar a conèixer les encara discriminacions que pateixen les persones homosexuals".

Aquest any el Manifest Unitari, titular "Els drets de LGTB són drets humans" (que es llegirà en tots els actes del Pride d'arreu del país= està dedicat als drets de les persones homosexuals i, sobretot, als drets d'aquelles persones que estan refugiades al nostre país perquè en els seus estan perseguits sota amenaces de presó o, fins i tot, de pena de mort.

Manifest es diu "El Drets de LGTB són Drets Humans




18h Batucada
18.15h Teatre de Titelles
19h Xocolatada
20h Lectura de Manifest Unitari 
20.30h Acomiadament amb Blacktucada