Agraïment del CD Terrassa per les donacions de material històric

El club de les Pedritxes acollirà aquest dimecres un acte de reconeixement a les persones que han cedit part del seu patrimoni

La Torre
23 de juny del 2014
En els darrers anys el CD Terrassa Hockey està recopilant i ordenant tot el material històric aconseguit pel club de Les Pedritxes, en la seva centenària història. Al mateix temps que s’està duent aquesta tasca de classificació de tot aquest material, s’està creant un apartat de donacions i cessions de material que la gent del club, ha anat compilant sobre l’entitat.

Aquest material, s’està inventariant i reflectint en un document escrit en què consta, que aquest material, tot i la seva donació al club, continuarà sent patrimoni i mèrit de la persona que l’hagi cedit, ja que aquestes donacions o cessions, són part de la història personal de cadascú.

Per aquesta raó, aquest proper dimecres dia 25 de juny a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc a les instal·lacions de Les Pedritxes, un acte d’agraïment per totes aquestes persones, i on el president del CD Terrassa, Santi Santanach, signarà els contractes de donacions i cessions de material històric, que la gent del club, ha anat recopilant al llarg de tots aquest anys.