Súbit guanya de Tapa en Tapa amb 'Origen del niu d'ànec'

El nombre de tapes servides han estat de 93.500

Nació Digital
21 de juny del 2014
El Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca ha entregat els premis de la V Ruta de Tapa en Tapa Terrassa en el marc d’una petita gran festa, amb l’assistència de més de 150 persones, a la plaça de Didó. Ha guanyat Súbit amb la tapa “L’origen del niu d’ànec”.

S'ha comptat mb la presència dels regidors del Ajuntament de Terrassa, Teresa Casals i Manel Pérez, i del prestigiós cuiner Artur Martínez del restaurant Capritx, amb 1 estrella Michelín.

Desprès de l’entrega de premis hi hagut una degustació de tapes marinades amb Estrella Damm.

En aquesta edició el nombre de tapes servides ha estat de 93.500, més que mai.

Guanyadors de la V Ruta De Tapa en Tapa Terrassa
1er. classificat. Súbit amb la tapa “L’origen del niu d’ànec”
2on. classificat. Marina Bar amb la tapa “Crep rossejat de foie al perfum de mar i muntanya” 3er. classificat. Bar El Peñón amb la tapa “La torreta del Peñon”

Clients premiats per segellar tots els establiments:
Raquel Mas, Patricia Fernández i Domingo Nogueras