Acte per recaptar fons de l'Associació de Persones Sordes de Terrassa

Lluïsa Tarrida
20 de juny del 2014
Aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, acte benèfic organitzat per l’Associació de Persones Sordes de Terrassa (APESOTE) al teatre de l'associació "El Cercle" de la ciutat de Barcelona. L'objectiu d'aquest acte és recaptar fons per a l'esdeveniment "IX Seminari de Dona Sorda de Catalunya" que organitza l’Associació de Persones Sordes de Terrassa per als dies 25 i 26 d'octubre de l'any en curs 2014.

Des de l'associació egarenca estan intentant buscar altres fonts d'ingressos ja que "hem aconseguit poques ajudes econòmiques per part d'entitats públiques i privades". L'acte consta de 7 balls diferents en els quals actuen, en la majoria, ballarines que tenen coneixements de llengua de signes catalana: Dansa Oriental (Al-Apànxalus), Salsa (World Team Project), Dansa Contemporània (CIART DANSA), Bollywood (Bollywood Sitare), Hip-Hop (Rock Dance Center), Flamenc (de l'escola "Maribel Sainz de la Maça") i Capoeira (Capoeira Angola Vadiaçao).

El teatre "El Cercle" amb una capacitat de 350 persones està situat al barri de Gracia, al Carrer de Santa Magdalena núm. 12. Es tracta d'un teatre que té més de 100 anys d'antigüitat. L'esdeveniment és lliure per a tot el públic i l'entrada costa 3 euros. No hi ha reserva anticipada d'entrades. El mateix dissabte 21 poden comprar-se en taquilla una mica abans de les 19:30h., hora d'inici de l'espectacle.