La Nit de l'Empresari de Cecot Terrassa, a Barcelona

L'edició d’enguany és especial, per ser la número 20, i el comitè executiu va aprovar un canvi de format que contempla una primera part de lliurament de premis i una segona de còctel relacional

La Torre
18 de juny del 2014
Des del comitè executiu i la comissió organitzadora vam creure oportú incorporar les peticions i suggeriments que en els darrers anys ens havien anat traslladant els propis associats i plantejar, en primera instància, un canvi de format per al que seria la vintena edició”, va explicar Cristina Escudé, membre del Comitè Executiu de la Cecot. “Com sabeu el públic al Sopar Nit de l’Empresari sol ser fidel a aquesta cita, que assisteix any rere any. Mitjançant els qüestionaris d’avaluació que passem entre els assistents, aquests destacaven de manera reiterada la necessitat de potenciar el networking entre els assistents, que l’actual format asseguts a taula no facilitava, i el fet d’organitzar el sopar en altres indrets on l’entitat hi té associats”.

Davant d’aquestes demandes, i tenint en compte que l’edició d’enguany és especial, per ser la número 20 el Comitè Executiu va aprovar un canvi de format que contempla una primera part de lliurament de premis i una segona de còctel relacional. I per fer-ho, després de valorar diferents indrets amb capacitat per mil persones a diferents punts del Vallès, es va decidir finalment “aprofitar” la marca Barcelona i organitzar la Nit de l’Empresari 2014 al Palau de Congressos de Catalunya.

L’eix discursiu en el que s’emmarcarà la 20a Nit de l’Empresari (marc on s’atorguen els guardons) pretén establir un debat relacionat amb la reindustrialització, la marca Barcelona, la Regió Metropolitana i la vinculació del territori més industrialitzat a l’estat espanyol com ho és el Vallès en el seu conjunt amb la marca Barcelona.

Des de la Cecot, entenen que "Barcelona, com a capital del nostre país que és l’altaveu perfecte reforçar aquesta reivindicació que fa anys estem realitzant des del Vallès en el seu conjunt, però també des d’altres àrees properes a Barcelona i que passa per esdevenir àrea de regió metropolitana i, per tant, la marca Barcelona pot recolzar-se i pot integrar aquests territoris que suposen 5 milions d’habitants".

Finalment, Escudé va confirmar l’assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i de l’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, “tot i que com ja se sap, amb tants dies per endavant pot passar qualsevol imprevist que obligui a canvis d’agenda. Creuarem els dits”.