Òmnium i Previsió Terrassenca copatrocinen els Ferran Canyameres

El premi de novel∙la d'intriga i misteri és el més antic del gènere negre al nostre país

per La Torre, 16 de juny de 2014 a les 07:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Òmnium Cultural Terrassa i la mutualitat La Previsió Terrassenca han signat un acord pel co‐patrocini del XXIII Premi de Novel∙la Ferran Canyameres que atorga Òmnium Terrassa des de l’any 1990.

L’acord el van signar Xavier Ordeix, com a president de la Seu Territorial d’Òmnium Cultural a Terrassa, i Aleix Pons, com a Vicepresident de La Previsió Terrassenca. El premi de novel∙la Ferran Canyameres d’intriga i misteri és el més antic del gènere negre al nostre país i és al mateix temps el que té la dotació més elevada.


Amb la intenció d’assegurar i mantenir aquest premi de novel∙la en els propers anys, Òmnium Cultural Terrassa ha incorporat la Previsió Terrassenca a la llista de patrocinadors, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa i Pagès La Previsió és la principal companyia d’assegurances de decessos de la ciutat i un referent al sector. Situada al Passeig del Comte d’Egara 1, al centre de Terrassa, compta amb 20.000 assegurats, la majoria de Terrassa, i és una entitat sense afany de lucre, que reverteix tots els seus beneficis en serveis als associats i la societat.

Any rere any, la participació i el nivell del premis de la Nit del Misteri, Ferran Canyameres de novel∙la, Ferran Canyameres de narracions curtes, Maria Rovira per alumnes d’ensenyament secundari i post‐obligatori, Montserrat Oller per alumnes de cicle superior de primària i el premi de poesia Enric Gall, no para de créixer.

 

Participació