Xàfecs intensos poden afectar Terrassa

La previsió del SMC indica que arribaran pluges fortes

La Torre
14 de juny del 2014
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en fase de Prealerta el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de pluges que podrien afectar Terrassa.
 
Protecció Civil de la Generalitat demana precaució a la ciutadania sobretot en la mobilitat demà a primera hora del matí, recorda que cal augmentar la distància de seguretat entre vehicles i reduir la velocitat en cas de pluja intensa, així com seguir les recomanacions del Servei Català de Trànsit pel que fa a la conducció en situacions meteorològiques adverses.
 
Protecció Civil recomana que, abans que comenci a ploure, reviseu la teulada i mantingueu nets els baixants i desguassos d'aigua de pluja, especialment als patis o als terrats dels edificis. Si la pluja intensa us sorprèn al cotxe, a prop de lleres, rius i guals, eviteu travessar-los, encara que estigueu circulant amb un vehicle del tipus 4x4 i malgrat semblin portar poc cabal, ja que aquest pot incrementar de forma sobtada.

Més consells a: www.gencat.cat/interior/inundacions.