Jornada per emprenedors vallesans sobre estratègies contra la crisi

CaixaBank i Escodi van oferir una sessió informativa a 280 comerços i microempreses

La Torre
12 de juny del 2014
D'esquerra a dreta, Silvente, Flores i Cantó, al Vapor Universitari de Terrassa Foto: La Caixa

CaixaBank i Escodi, Escola Superior de Comerç i Distribució, han celebrat la sessió de treball “Contra el desgast de la crisi: Motiva’t”, a la seu d’ Escodi al Vapor Universitari de Terrassa, a la qual han assistit més de 280 empreses vallesanes de Terrassa, Rubí i Matadepera.

La sessió, dirigida a empresaris i comerciants del Vallès Occidental, té com a objectiu aportar noves eines tant des del punt de vista de la motivació com de la gestió del negoci. L’obertura de la jornada ha anat a càrrec de Fran Cantó, director d’Àrea de Negocis de CaixaBank del Vallès Occidental – Terrassa seguit de Margarita Silvente, responsable de Banca Particulars de la Delegació de Barcelona Província a CaixaBank.

Ambdós han proposat actuacions encaminades a recolzar el finançament i la millora de la competitivitat del sector mitjançant CaixaNegocis, un nou model de relació que tracta de donar resposta a les noves necessitats de crèdit i de serveis per tal d’impulsar iniciatives empresarials.

La sessió ha prosseguit amb la intervenció d’Anna Flores, professora d’Escodi i experta en Coaching i Programació neuro-lingüística (PNL) en el sector comerç, qui ha explicat que cada persona pot gestionar els seus propis recursos i processos interns, mentals i emocionals per aconseguir tenir una percepció de la realitat més precisa i objectiva. Així s’afavoreix la creació de solucions innovadores que, en altres moments, haurien semblat difícils d’assolir. Ha destacat també, que per arribar a ser creatius cal motivació i ha facilitat un seguit de pautes per tal de poder-les treballar a nivell personal.