L'exalcalde de Mariapfarr recorda els 30 anys d'agermanament

La Torre
15 de juny del 2014
Othmar Purkrabek, que al 1984 era alcalde de Mariapfarr i que va signar amb el llavors alcalde de Matadepera Victor Peiró l’acta d’agermanament, ha adreçat un correu electrónic a l’Agermanament Matadepera Mariapfarr recordant aquell acord amb el nostre poble.

El text íntegre del missatge:
Estimats amics de Matadepera!
Avui dia 9 de juny es compleixen 30 anys des que en Victor Peiró i Rius i jo mateix vàrem signar l’Acta d’Agermanament entre Matadepera i Mariapfarr.
Voldria aprofitar aquesta data assenyalada per agrair de tot cor a tots els amics de Matadepera l’enriquiment mutu de la nostra amistat així com les moltes hores i dies feliços que en aquest 30 anys he pogut gaudir personalment en la vostre companyia.
M’omple de felicitat i satisfacció pensar que de la llavor que vàrem sembrar llavor n’hagi crescut fins a dia d’avui una formosa flor de la comprensió i amistat, que desitjo de tot cor que segueixi creixent.
Amb el més càlid afecte per Matadepera
.

Coincidint amb les tres dècades d’agermanament la setmana passada es va traslladar fins al Bosquet del Casal de la Gent Gran, i després de netejar-la i restaurar-la, la font de Mariapfarr, que fins ara estava situada a la plaça del CAP, i on s’hi erigirà, d’aquí a pocs mesos, un monument als gegants.