Molinas revela el 'patromicidi' comès durant el boom immobiliari

L'arqueòleg presenta el seu darrer llibre a la Biblioteca Central de Terrassa

per La Torre, 17 de juny de 2014 a les 07:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dijous 19 de juny es presenta a la Biblioteca Central de Terrassal el llibre "Patrimonicidi" de Roger Molinas. La presentació, que a la vegada serà una conferència didàctica al voltant de l'arqueologia i la història, centrada en el treball fet a Catalunya, comptarà amb la participació de Roger Molinas, que a banda de ser l'autor del llibre és arqueòleg.

Diuen d'ell que és una mena de "Jordi Évole" de l'arqueologia i la història. Primera vegada es parla dels jaciments arqueològics que s'han destruït amb el boom immobiliari, així com posa sobre la taula el paper de l'arqueologia, la història i el desenvolupament de la mateixa. En resum: Què hi ha sota el Born? Quants jaciments arqueològics es van destruir amb el boom immobiliari? Quan neix Déu? És el patriarcat l’estructura social natural? És la violència motor de la història? Aquestes preguntes i altres seran contestades el proper dijous a Terrassa.

 

Participació