El projecte guanyador del Terrassa Comissariat s'ha exposat a Madrid

S'han seleccionat vint projectes provinents d'arreu de l'Estat

La Torre
12 de juny del 2014
El projecte artístic “Relacions ortogràfiques (en temps de revolta)”, comissariat per Alba Benavent i Lucía Piedra i guanyador de la convocatòria Terrassa Comissariat 2014, ha estat seleccionat per a la 3a edició d’Intransit, plataforma referent a l’Estat espanyol pel que fa a la difusió de les pràctiques artístiques emergents impulsada per la Universidad Complutense de Madrid.

Del 27 al 30 de maig, aquest projecte es va presentar en un laboratori d’art emergent obert al públic al Centro de Arte Complutense, espai museístic i fòrum de noves tendències artístiques, conjuntament amb altres 19 projectes d’artistes visuals, col·lectius i comissaris d’arreu de l’Estat.

Intransit és una plataforma experimental de formació especialitzada dirigida a universitaris llicenciats o graduats en els darrers cinc anys residents a l'Estat espanyol.

El programa formatiu està plantejat per acollir a persones i col·lectius relacionats amb els diferents àmbits de la creació, la investigació i la producció artística. Es conforma com un espai de posada en comú i confrontació pública de discursos artístics i socials. “Relacions ortogràfiques (en temps de revolta)” proposa una selecció de vuit exposicions individuals que aborden, des de diverses perspectives, la temàtica del llenguatge de la producció artística i la seva capacitat per configurar noves realitats i conceptes.

El projecte compta amb la participació dels següents creadors: Ivan Argote, Leonor Serrano, Todo por la praxis, Domènec, Raquel Friera, Marla Jacarilla, Diana Larrea i Andrés Senra i Eloy Fernàndez Porta. Es pot veure fins al 15 de febrer de 2015 a l’EspaiDOS de la Sala Muncunill.