Josep Maria Sans, Jordi Centelles i Maria Rediu, renovació a l'Ateneu

per Nació Digital , 9 de juny de 2014 a les 09:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep Corominas i Margarita Grandia Foto: A..T.

L’Ateneu Terrassenc ha celebrat la seva assemblea general ordinària. A més dels assumptes de tràmit, com són les aprovacions dels informes de gestió i econòmic, va aprovar per unanimitat la renovació dels càrrecs de secretari i vicesecretari de l’entitat.


Assumpta Roset, que havia ostentat el càrrec de secretària durant els darrers anys, va presentar la seva renuncia per motius personals. Això ha motivat la seva substitució i l’assemblea ha escollit com a nou secretari Josep Maria Sans, que fins ara ocupava el càrrec de sicesecretari.

Els socis també van acordar l’elecció de Jordi Centelles com a vicesecretari i la incorporació de Maria Rediu com a nou membre de la junta. Tant el nou secretari, com el president de l’Ateneu, Josep Corominas, van voler agrair la tasca de la secretària sortint, Assumpta Roset, “per l’esforç i dedicació que ha contribuït a situar a l’Ateneu com l’entitat mes activa de la nostra ciutat”, va recalcar Corominas.


La trobada de socis de dissabte també va servir per presentar el nou estendard de l’Ateneu, dissenyat per Margarita Grandia i que tindrà l’ocasió d’estrenar‐se durant els actes de la Setmana de l’Ateneu.

 

Participació