Lliurament de diplomes del projecte Nascuts per llegir

La Torre
08 de juny del 2014
Ballart lliurant un diploma a un dels menuts Foto: A.T.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va presidir el lliurament de diplomes del projecte “Nascuts per llegir”. A l’acte, que va tenir lloc a la Biblioteca Central de Terrassa, va assistir també el regidor de Cultura, Amadeu Aguado.

El programa “Nascuts per llegir” pretén acostar els infants a la lectura des del seu naixement, per tal d’afavorir el seu adequat desenvolupament intel·lectual i emocional. El projecte fa el seguiment de les famílies amb nadons des dels seu naixement fins als tres anys.

Es basa en el treball conjunt entre la Biblioteca central de Terrassa, la Biblioteca del Districte 4 i la Biblioteca del Districte 6 i entre els CAPs Rambla, Oest i Nord. Hi ha una col·laboració molt estreta entre aquestes entitats ja que són els pediatres i les infermeres pediàtriques dels CAPs els agents que presenten el projecte a les famílies, lliuren els diferents materials, expliquen la importància i els beneficis de la lectura i adrecen les famílies a les biblioteques. Al llarg de l’any totes tres biblioteques organitzen activitats per a aquestes famílies en què es familiaritza els infants amb els llibres i la lectura.

L'acte va tenir lloc a la Biblioteca Central de Terrassa Foto: A.T.