El Capdidats de Terrassa defensen la candidatura

La festa de presentació es farà aquest dissabte a la plaça Vella

La Torre
06 de juny del 2014
Festa del Capgròs a la plaça Vella
Festa del Capgròs a la plaça Vella | J.M.O.
Festa del Capgròs  Foto: La Torre

El Casinet de l'Espardenya i la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa recorden que la festa de presentació dels capdidats a Capgròs de l'any 2014 tindrà lloc demà dissabte 7 de juny a partir de les 18:45 a la plaça Vella de Terrassa.
 
A partir de les 18.30, els grups de cultura popular es concentraran al Raval per anar en cercavila fins a la plaça Vella passant per la placeta de la Font Trobada i el carrer dels Gavatxons. 
 
Els aspirants a Capgròs hauran de defensar la seva capdidatura davant de la societat terrassenca que després tindrà el dret de votar-los en funció de les seves qualitats i els seus mèrits. 
 
El Ball del Serrallonga actuarà de mestre de cerimònies en una festa en la que hi participaran alguns dels grups de cultura popular de la ciutat.Els grups entraran a la plaça Vella fent una breu actuació.
 
Després de la presentació dels capdidats, per part del Ball del Serrallonga de Terrassa, i després que cadascun dels capdidats hagi defensat la seva capdidatura, els grups de cultura popular portaran a terme una gran actuació simultània. És l'anunci de la Festa Major!!!
 
El concert i ball final anirà a càrrec del duo terrassenc Betzuca.
 
Us recordem que la llista de capdidats per al 2014 és la següent:

Rosa Boladeras: Actriu triomfadora al teatre, a la televisió i al cinema. Però també artista participativa i compromesa amb la cultura de la ciutat.
 
Salvador Cardús: És el sociòleg titular de Catalunya. Membre del Consell de la Transició Nacional, professor, tertulià, conferenciant, educador...
 
Just Casas: Carismàtic professor d’Història. Anarcosindicalista de la CNT. Activista social total.
 
Luna Cohen: Cantant brasilera afincada a Terrassa. Té una veu preciosa i és impossible no moure’s i commoure’s amb els seus ritmes càlids i sensuals.
 
Rafel Comes: Erudit de la història de Terrassa. No hi ha cap dada local que se li escapi. És la memòria de la ciutat però també gran excursionista i col·leccionista.
 
Joan Gómez: Activista cultural incansable i pal de paller de l’activitat social i teatral de la parròquia de la Santa Creu.
 
Joan Martínez Colás: Músic de músics i inventor de tota mena de mogudes. Dirigeix corals, canta òpera, produeix espectacles musicals... i sempre vestit de blanc.
 
Joaquim Navarro (Pare del Pere Navarro): Per haver expressat el seu ideal independentista amb il·lusió i fermesa enmig d’un ambient familiar federalista.
 
Toni Solans: Incansable dinamitzador de la cultura popular terrassenca. No hi ha grup on no hagi estat. Està tan implicat que fins i tot ha fet el drac Baluk Astharot
 
Mariona Tomàs: Periodista tot terreny molt carinyosa. La podem escoltar a la Ràdio Municipal amb el “Submarí” i veure a Canal Terrassa a “Entre 3”
 
Carlos Trujillo: Propietari del restaurant La Parada famós per la seva cuina. Va guanyar l’últim concurs Tapa-tapa i va representar Terrassa a la final de Sitges.
 
Rosa Maria Vives: Galàctica. Envia cartes a tothom des de l’espai exterior. Impulsora de l’Ateneu Terrassenc. Llueix el pentinat més impactant de la ciutat.
 
Jurat del Carnestoltes 2014: Per públic escarni. Els jurats són lliures de prendre les decisions que vulguin però quan ningú en el món hi està d’acord, alguna cosa falla.