Matadepera es prepara per al Festival Esmolat rock!

La Torre
06 de juny del 2014
Mau Boada actuarà al festival de Matadepera

L'Esmolat rock! és el nou Festival de música en directe, diurn, jove, viu, i de lliure accès de Matadepera. Tindrà lloc aquest dia 7 de juny, a les dotze del migdia, i està organitzat per l'Associació juvenil de Matadepera J.A.M. (Joves agrupats de la Montanyeta),
JAM (Joves Agrupats de la Montanyeta), entitat juvenil local sense ànim de lucre amb inquietuds ludico-festives per donar la volta al consum d'oci del poble. El festival constarà, d'una paellada popular, altres activitats prèvies i servei de barra a preus joves.

Els grups del cartell són:

L'Hereu Escampa (Famèlic): Dos nois, una guitarra i una bateria. Amb les seves lletres poètiques i la seva música enèrgica aquest parell de Manllevins ens faran cridar i sentir allò que no hem arribat a esperar.

Esperit! (Bankrobber): Simplement genial, un repàs complet a la música del món i una lliçó d'espectacle rodó, enèrgic, transcendent i brillant. El multi- instrumentalista Mau Boada (LesAus) ens ofereix un concert obligatori, inoblidable, i absolutament necessari.

Dofí Malalt (Famèlic): Tot cor i amor, en Quim Goma embriagat de paraules i poesia, d'arpegis que floten en el subconscient i ritmes que s'arrosseguen per la terra, ens explica la veritat des del seu prisme personal que viatja a través del temps.



Opatov (Famélic): La seva música doblega l'espai i el temps a voluntat d'un ser mitològic que els posseeix i canta de com n'es de ruc. El seu garage psicodèlic és tant espiritual com carnal, una mescla de dues entitats antiètiques.

Roger Peláez canta SAU: El lletrista i cantant de ZombiPujol i Budellam no canta cançons de SAU, de fet no se si canta, amb prou feina articula les paraules que entrellaça per capturar la gran idiotesa del món, la crítica social nihilista que no deixa pedra sobre pedra, que no distingeix de raça ni color, que viu de l'anarquia (el públic fa els coros).

Autodestrucció (Jaquard): Encapçalats per en Càndid (Zeidun) porten el Punk-Rock Melódic a la màxima expressió, drógues, alcohol i tabac entren amb força per la boca, amb la mateixa força que surten els crits d'angoixa per la societat que ens envolta, i com deia Terenci Moix ells volen morir fumant.

K-Soviet (PutoZerdo): Aquests nois tenen energia suficient per cridar als cuatre vents l'egoïsme de la societat en la que vivim, amb unes guitarres atronadores i unes melodies vocals excepcionals.

https://www.youtube.com/watch?v=r2gRgLD455w

Les Dents Afilades: Arreplegats de Matadepera que un bon dia decideixen fer tòxic roc de bodega, verinós a la sang, cou al cervell i s'enrancia amb el temps. Mesclen de forma absurda estils com el country, el hardcore i el rockabilly en un directe esmolat i agressiu.

Rose and The others: Pirotecnia melodica en les guitarres i la veu meravellosa de Rosa Martinez interpreten cançóns de Rock sureny, excelent posada en escena dels guitarristes i la cantant que embadaleixen al públic.



Alex Monterov: Tot passió, aquest cantautor ens transmet amb melodies de rumba, de blues, de hip-hop, reggae i rock tot d'imatges des de la terna infancia fins a la lluita social.