«Chaplin» clou la temporada del Cine-Club d'Els Amics de les Arts

La Torre
04 de juny del 2014


Aquest proper dijous, 5 de juny de 2014, el Cine-Club d'Amics de les Arts i JJ.MM . projectarà la pel·lícula "Chaplin" de sir Richard Attenborough (1992). La sessió començarà a les 22 h. i serà en versió original subtitulada. L'acte se celebrarà al Cercle Egarenc, és gratuït i també està obert als no socis de l'entitat.
 
Robert Downey Jr, Anthony Hopkins, Kevin Kline, Dan Aykroyd, Marisa Tomei, Geraldine Chaplin, Diane Lane, Milla Jovovich, James Woods, Bill Patterson i Penelope Ann Miller protagonitzen "Chaplin", guanyadora del premi BAFTA al millor actor (per a Robert Downey jr.). En el seu moment, també va rebre tres candidatures als Oscar i tres més als Globus d'Or.
 
Coincidint amb el 125è. aniversari de Charlie Chaplin i el centenari del personatge de Charlot, l'entitat clou el cicle de Cinema dins del cinema (i la present temporada) amb aquesta acurada biografia fílmica d'un còmic i artista inoblidable i genial.
 
El Cine-Club d'Amics de les Arts i JJ.MM. dedicarà la sessió d'aquest nit, a la consòcia M. Dolors Duocastella, traspassada recentment. L'actriu, poetessa i pintora M. Dolors Duocastella, coneguda popularment com "la Suri", ha estat "una de les sòcies més fidels del Cine-Club, que ha assistit a pràcticament totes les sessions realitzades". A més, va col.laboradorar activament amb la vocalia organitzadora del cine-club d'Amics de les Arts en l'època en què el Cine-Club gestionava les projeccions de la Filmoteca a Terrassa. "És per aixó que volem dedicar la sessió d'avui a la seva memòria", han afirmat.